Lebet ngadaptarkeun
Skip to eusi
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!

Kawijakan Pangiriman & Ngabalikeun duit

DASAR PENGHAMPILAN
Suplier tiasa (khusus pikeun pesenan khusus) meryogikeun waktos pengolahan tambihan sateuacan dikintunkeun barang. Palanggan bakal dibéjaan dina kaayaan sapertos kieu. Rata-rata waktos pamrosésan ti panyadia antara 1 dugi ka 5 dinten. Gumantung kana tujuan dina Amérika Serikat atanapi Internasional, mangga nyanggakeun antara 1 dugi 14 dinten kanggo pesenan anjeun sumping (gumantung kana metode pengiriman anu dianggo). Pesenan produk di Amérika Serikat ngagaduhan pigura waktos anu gancang. Upami langkung ti 20 dinten parantos kalangkungan punten email ka kami di [email dijaga] pikeun marios status pesen anjeun. 

mulih
Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

Sababaraha jenis barang anu dibebaskeun tina keur balik. barang perishable kayaning dahareun, kembang, koran atawa majalah teu bisa balik. Simkuring oge teu nampa produk anu barang intim atanapi Saniter, bahan picilakaeun, atawa cair kaduruk atawa gas.

Tambahan barang non-returnable:
kartu kado
produk software bisa diundeur
Sababaraha kaséhatan sarta perawatan pribadi item

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.

Mangga ulah ngintunkeun pameseran Anjeun deui produsén.

Aya kaayaan tangtu dimana ukur refunds parsial anu teges (lamun lumaku)
Buku jeung tanda atra tina pamakéan
CD, DVD, tape VHS, software, video game, pita kaset, atawa catetan vinyl nu geus dibuka
Sagala item teu dina kaayaan aslina, ruksak atawa leungit bagéan alesan henteu alatan kasalahan kami
Sagala item nu geus balik deui ti 30 poé sanggeus pangiriman

Refunds (lamun lumaku)
Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.
Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

Telat atanapi leungit refunds (lamun lumaku)
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami di [email dijaga]

Diobral Item (lamun lumaku)
Ngan barang dibanderol biasa bisa jadi refunded, hanjakalna item diobral teu bisa refunded.

Séntral (lamun lumaku)
Kami ukur ngagentos barang-barang upami aranjeunna rusak atanapi rusak. Upami anjeun kedah tukeur pikeun item anu sami, kirimkeun ka kami email di [email dijaga] sareng kirimkeun barang anjeun ka:

Trivoshop Inc.- Balik deui
11561 N 1900 Rd
Sayre, OKÉ 73662-6022
AS

hadiah
Mun item nu ieu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli shipped langsung ka anjeun, anjeun bakal nampa hiji kiridit kado keur nilai anjeun mulang. Sakali item balik geus narima, sertipikat kado bakal mailed ka anjeun.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli, atawa giver kado tadi ordo shipped ka diri masihan ka anjeun engké, urang bakal dikirim ngabalikeun duit ka giver kado na anjeunna bakal manggihan ngeunaan anjeun mulang.

Balanja
Pikeun balikkeun produk anjeun, anjeun kedah ngirim produk ka: 

Trivoshop Inc.- Balik deui
11561 N 1900 Rd
Sayre, OKÉ 73662-6022
AS

Anjeun bakal jawab Mayar pikeun waragad pengiriman barang sorangan pikeun balik item anjeun. waragad pengiriman barang anu non-refundable. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.

Waragad restocking tiasa diterapkeun dumasar kana kaayaan ordo naha barang éta dibolaykeun atanapi dibalikeun.

Mun anjeun ongkos hiji item leuwih $ 75, Anjeun kudu mertimbangkeun maké layanan pengiriman barang trackable atanapi purchasing asuransi ongkos. Simkuring teu ngajamin yén kami moal nampi item anjeun balik.

×
Wilujeng sumping énggal