Lebet ngadaptarkeun
Skip to eusi
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!

Balik & Balik deui

Returns & Refund, Kawijakan Pangiriman

Suplier tiasa (khusus pikeun pesenan khusus) peryogi waktos pengolahan tambihan sateuacan dikintunkeun barang. Konsumén bakal dibéjaan dina kaayaan sapertos kieu. Rata-rata waktos pamrosésan ti panyadia antara 1 dugi ka 10 dinten. Gumantung kana tujuan dina Amérika Serikat atanapi Internasional, punten nyanggakeun antara 1 dugi tilu puluh dinten kanggo pesenan anjeun sumping. Pesenan produk di Amérika Serikat ngagaduhan pigura waktos anu gancang.

mulih
Kawijakan salami 30 dinten ti nampi pesen anjeun. Pesenan di luar periode éta moal tiasa dibalikeun atanapi ditukeurkeun. Barang balikkeun (s) kedah henteu dianggo sareng dina kaayaan aslina nganggo bungkusan aslina. Dibebaskeun tina pangiriman: Barang-barang anu binasa salaku tuangeun, kembang, koran atanapi majalah moal tiasa dipulangkeun.

Kami ogé henteu nampi produk anu intim atanapi saniter, bahan bahaya, atanapi cairan atanapi gas anu mudah terbakar. Barang-barang tambahan anu henteu tiasa dipulihkeun deui: Kartu kado Produk perangkat lunak anu tiasa diunduh Sababaraha barang perawatan kaséhatan sareng pribadi Kanggo ngarengsekeun pamulangan anjeun, urang peryogi resi atanapi buktos pameseran. Punten entong kirimkeun pameseran anjeun deui ka pabrikan. Aya kaayaan anu tangtu anu ngan ukur ngabalikeun duit parsial (upami aya) Buku kalayan tanda-tanda jelas tina CD, DVD, tape VHS, parangkat lunak, gim pidéo, kasét kasét, atanapi rékaman vinil anu parantos dibuka Sakur barang anu henteu dina kaayaan aslina, rusak atanapi leungit bagian kusabab alesan henteu kusabab kasalahan urang Naon waé barang anu dipulangkeun langkung ti 30 dinten saatos pangiriman Pengembalian (upami lumaku)

Sakali anjeun balik deui ditampi sareng dipariksa, kami bakal ngintunkeun anjeun email kanggo ngabéjaan yén kami nampi barang anu anjeun balikeun. Urang ogé bakal ngabéjaan ngeunaan persetujuan atanapi panolakan ngabalikeun duit anjeun. Upami anjeun disatujuan, maka pengembalian dana anjeun bakal diolah, sareng kiridit bakal sacara otomatis dilarapkeun kana kartu kiridit anjeun atanapi metode pamayaran aslina, dina sababaraha dinten. Pembayaran balik kasep atanapi leungit (upami aya) Upami anjeun teu acan nampi pengembalian dana, parios heula rekening bank anjeun deui. Teras taros ka perusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha lami sateuacan pengembalian dana anjeun sacara resmi dipasang. Teras kontak bank anjeun. Sering aya sababaraha waktos pengolahan sateuacan pengembalian dana dipasang. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu sareng anjeun masih teu acan nampi pengembalian dana, punten ngahubungi kami di [email dijaga]

Jualkeun barang
(upami aya) Ngan barang anu dibanderol biasa tiasa dibalikeun, hanjakalna barang anu dijual moal tiasa dibalikeun. Bursa (upami aya) Kami ngan ngagantikeun barang upami éta rusak atanapi rusak. Upami anjeun kedah tukeur kanggo barang anu sami, kirimkeun kami email di [email dijaga] sareng kirimkeun barang anjeun ka:

Trivoshop Inc.- Balik deui
11561 N 1900 Rd
Sayre, OKÉ 73662-6022
AS

hadiah
Upami barang éta ditandaan salaku kado nalika dipésér sareng dikirim langsung ka anjeun, anjeun bakal nampi kiridit kado pikeun nilai balik anjeun. Sakali barang anu dikintunkeun nampi, sertipikat kado bakal dikirim ka anjeun. Upami barang éta henteu ditandaan salaku kado nalika dipésér, atanapi anu masihan kado parantos pesen dikirim ka diri sorangan kanggo masihan ka anjeun engké, kami bakal ngirim pengembalian dana ka anu masihan kado na anjeunna bakal terang ngeunaan wangsal anjeun. Pangiriman Pikeun ngabalikeun produk anjeun, anjeun kedah ngirim produk ka:

Trivoshop Inc.- Balik deui
11561 N 1900 Rd
Sayre, OKÉ 73662-6022
AS

Anjeun bakal tanggel waler pikeun mayar biaya pangiriman anjeun nyalira pikeun mulang barang anjeun. Biaya pangiriman henteu tiasa dibalikeun.

Upami anjeun nampi pengembalian dana, biaya pengiriman balik bakal dikurangan tina ngabalikeun duit anjeun. Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktos anu dibutuhkeun pikeun produk anu ditukeurkeun anjeun pikeun ngahontal anjeun, tiasa waé bénten-bénten. Waragad restocking tiasa diterapkeun dumasar kana kaayaan ordo naha barang éta dibolaykeun atanapi dibalikeun. Upami anjeun ngirimkeun barang langkung ti $ 75, anjeun kedah nimbangkeun nganggo jasa pengiriman barang anu tiasa dilacak atanapi mésér asuransi pengiriman. Kami henteu ngajamin yén kami bakal nampi barang anu anjeun balikeun.

×
Wilujeng sumping énggal