Lebet ngadaptarkeun
Skip to eusi
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
The Best Furniture For Your Home Office

Jati Pangsaéna Kanggo Kantor Bumi Anjeun

Seueur perusahaan, kalebet perusahaan ageung sapertos Microsoft, ngantepkeun padamelna damel jauh ti bumina. Upami anjeun salah sahijina, anjeun panginten terang kumaha pentingna pikeun ngagaduhan tempat anu khusus dimana anjeun ngaraos betah ngalaksanakeun padamelan sadidinten. Pikeun ngahontal produktivitas sareng kanyamanan anu diperyogikeun di kantor bumi anjeun anjeun kedah ngagaduhan parabot anu pas.

Nalika milih parabot kantor di bumi anjeun, perhatoskeun kana fungsina sareng kumaha pikaresepeunana saatos 8 jam nganggo éta. Gumantung kana jinis padamelan anjeun peryogi sahenteuna hiji méja sareng korsi. Sababaraha korsi tambahan kanggo sémah saé upami aya klien anjeun mutuskeun nganjang ka anjeun. 

Milih Meja Pikeun Kantor Bumi Anjeun

Jinis padamelan anu anjeun bakal laksanakeun, sareng alat anu anjeun peryogikeun bakal gaduh pangaruh anu signifikan nalika milih méja. Ieu sababaraha daérah anu anjeun kedah nimbangkeun nalika milih méja anjeun.

Ukuran méja

Luhureun méja anjeun kedah panjang sareng cukup jero sahingga sadaya alat anu anjeun peryogikeun tiasa pas. Mungkin anjeun ngan ukur nganggo laptop, tapi upami padamelan anjeun peryogi dua monitor desktop atanapi rohangan pikeun dokumén fisik anjeun kedah milih méja kalayan permukaan anu langkung ageung. 

Ergonomics

Anjeun bakalan nyéépkeun waktos anjeun dina méja ieu, janten pastikeun éta raoseun pikeun linggih. Anjeun kedah gaduh korsi kualitas ogé, tapi urang engké bakal nyarioskeun. Meja ergonomis anu hadé bakal ngajagi sendi anjeun dina sudut anu katuhu. Sababaraha méja nganggo suku anu tiasa diatur, janten anjeun tiasa nyetél jangkungna sareng posisi anu anjeun pikahoyong.

Organisasi ari

Upami sadaya alat anjeun henteu sacara nirkabel, anjeun kedah mikirkeun kumaha gampangna pikeun nyolok sadaya kabel anu anjeun gaduh. Monitor, lampu, printer, carjer sélulér, router, dll. Milarian méja anu ngagaduhan palabuhan kabel, sareng sakedik liang pikeun ngajauhkeunana tina jalan anjeun.

 

Urang Pilih

Crank Desk Trivoshop

Meja Offex Crank méja nangtung anu tiasa disetél anu masihan anjeun kamampuan mendakan kasaimbangan produktif tina diuk sareng nangtung sapanjang dinten kerja anu panjang.

 

Milih Korsi Anu Tepat Kanggo Kantor Bumi Anjeun

Nalika nyokot korsi, ukuranana mangrupikeun hal penting anu kedah anjeun tingali.

Jangkungna korsi tiasa bénten-bénten ti 16-21 inci ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeunana numutkeun jangkungna anu pas pikeun anjeun. Korsi anjeun kedah sahenteuna 17-20 inci, sareng ukuran anu idéal pikeun patukang tonggong nyaéta lébar 12-19 inci.

Sateuacan nyokot korsi kanggo kantor bumi anjeun, pastikeun éta didamel tina lawon anu tiasa dihirup, anu dianggap pangsaéna. 

 

Urang Pilih

Kantor Kursi Ergonomis Trivoshop

Kantor Ergonomis Aktip sareng Kursi Kaulinan, 7 arah adjustable

 

Lampu Meja Sampurna

Babarengan cahaya panonpoe alam, sareng lampu langit-langit anu teu tiasa dimmable, lampu méja anu saé bakal nyayogikeun anjeun lampu multidirectional, anu ngirangan galur soca sareng iritasi. Rupa-rupa lampu méja anu tiasa disetél ngirangan kontrasna antara obyék anu anjeun puseurkeun sareng daérah sakitarna. Ku cara ieu, anjeun bakal ngagaduhan fokus anu langkung saé dina detil tanpa nyeri sirah. Ngagunakeun lampu tiis pikeun lampu méja anjeun, anjeun bakal ngaraos langkung produktif sareng aktip. 

Sabalikna tina lampu tiis, anu konéng tiasa niiskeun pikiran anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun bobo saatos telat wengi. Patalina antara suhu warna sareng produktivitas henteu ditetepkeun, tapi sababaraha urang tiasa langkung milih lampu haneut dina jam kerja anu panjang, gumantung kana watekna sareng tugas padamelanna.

 

Urang Pilih 

Lampu Kantor Trivoshop

Lampu Meja Hideung Dekoratif Dainolite 

Nyiptakeun kantor bumi anu produktif dimimitian ku méja anu leres. Meja anu sampurna kedah nyocogkeun rohangan bébas di bumi anjeun sareng kedah gaduh permukaan anu diperyogikeun pikeun ngajaga peralatan anjeun teratur. Di sagigireun méja, nyéépkeun waktos dina milarian korsi anu leres sareng lampu anjeun bakal raoseun nganggo langkung ti 40 jam saminggu. 

artikel saméméhna Kumaha Mésér Band Résistansi anu Tepat pikeun Anjeun
artikel salajengna Penting 5 Kaéndahan Kaindahan Panas Pikeun Wajah, Awak sareng Rambut Anjeun
×
Wilujeng sumping énggal