Lebet ngadaptarkeun
Skip to eusi
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
Jutaan Produk | Merek Top | Simpen Ayeuna!
How to Purchase the Right Resistance Bands for You

Kumaha Mésér Band Résistansi anu Tepat pikeun Anjeun

Pita résistansi sami sareng puluhan beurat, tapi super ringan, kompak, sareng portabel. Upami anjeun hoyong kéngingkeun latihan anu épéktip nalika anjeun iinditan band perlawanan mangrupikeun pilihan anu sampurna. 

Sanajan anjeun jalma dumbbell sareng anjeun parantos ngahindaran nganggo band kusabab anjeun percanten yén éta henteu aya gunana atanapi panginten anjeun henteu yakin naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun nyobaan anu béda.


Naha Anjeun Kedah Nyobian Pita Lalawanan?

Pikeun ningkatkeun kasaimbangan sareng koordinasi anjeun. 

Salami panggunaan band, anjeun bakal ngaraos ketegangan anu bakal maksa anjeun menstabilkeun awak anjeun. Gerakan ieu ngalibatkeun langkung seueur kelompok otot tibatan latihan beurat biasa ningkatkeun tingkat koordinasi sareng kasaimbangan anjeun.

Pikeun nangtang awak anjeun.

Seringna beurat tiasa ngagaduhan wates nalika ngeunaan sabaraha latihan anu tiasa anjeun laksanakeun, tapi ku band perlawanan, anjeun tiasa kréatip sakumaha anu anjeun pikahoyong. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngarobih posisi anjeun dina sababaraha cara pikeun ngerjakeun otot anu anjeun bahkan henteu terang yén aya.

Pikeun ningkatkeun tingkat kabugaran anjeun. 

Sisi anu bénten-bénten tina band nyaéta anu cocog henteu ngan pikeun anu ngamimitian tapi ogé pikeun palatih anu langkung maju. Anjeun tiasa nganggo pita anu sami pikeun gerakan dasar sareng latihan anu intensif.



Tips kanggo Mésér Band Résistansi

Kagungan langkung ti hiji. 

Kaseueuran band gaduh warna anu béda pikeun ngabédakeun tingkat tegangan. Anjeun tiasa milih anu enteng, sedeng, beurat, atanapi beurat tambahan. Anu pangsaéna nyaéta gaduh band sahenteuna tilu ukuran anu béda sabab sababaraha kelompok otot peryogi tingkat résistansi anu béda. Seueur palatih milih Pita Band Band Rep sabab aya opat tingkatan anu béda anu tiasa dipilih.

REP Band Trivoshop Kabugaran

Pita anu gampang dibawa. 

Sababaraha band gaduh gagang, Sareng aranjeunna sampurna pikeun latihan panangan. Iket biasana kalebet sahenteuna dua pita anu béda sareng gagang anu tiasa ditukeurkeun. Upami anjeun mésér band nganggo gagang empuk, éta bakalan nyandak seueur tempat dina kantong anjeun, sareng éta bakal sesah ngababukna.

Résistansi Band Trivoshop Yoga

Mimitian kalayan anu paling saderhana. 

Pikeun ngamimitian, pilih tabung panjang dasar nganggo gagang. Sakali anjeun terang kumaha cara ngagunakeunana, anjeun panginten badé mésér band anu sanés kanggo sababaraha jinis.

 

Tambihan asesoris. 

Hiji kauntungan utama ngagunakeun band nyaéta gaduh cara anu béda pikeun ngagantelkeunana. Anjeun tiasa meuntaskeun, ngabeungkeutna, atanapi nganggo asesoris sapertos kantétan panto pikeun nyiptakeun latihan anu béda. Anjeun ogé tiasa mésér cuff ankle, gagang anu béda, sareng asesoris anu sanés.

Anjeun bakal mendakan yén aya sababaraha rupa band resistansi anu sayogi di seueur toko olahraga. Anjeun tiasa mésér band résistansi dasar di toko fisik, tapi upami anjeun milari pilihan langkung seueur ku aksésoris sareng, kadang, kualitas anu langkung saé, anjeun panginten anjeun kedah mesen aranjeunna online.

Latihan sareng band résistansi sampurna pikeun sadayana henteu paduli umur sareng tingkat kagiatan. Pikeun nguntungkeun tina latihan anjeun, mésér ukuran sareng jinis band anu leres. Pita tiasa dianggo pikeun terapi fisik atanapi rehabilitasi ogé, tapi kami nyarankeun konsultasi ka ahli kabugaran atanapi dokter pikeun pitunjuk khusus.

artikel saméméhna Cutting Téhnologi Tepi pikeun IT sareng sajabina
artikel salajengna Jati Pangsaéna Kanggo Kantor Bumi Anjeun
×
Wilujeng sumping énggal